Kleurrijke gezichten als tapijt | Imagicasa

2021-12-07 00:48:14 By : Ms. Erica Chen

Object Carpet is een Duits tapijtbedrijf dat unieke en innovatieve ontwerpen brengt die ook nog eens duurzaam zijn. De ontwerpen zijn altijd bijzonder en kleurrijk en dat geldt ook voor hun 'Shari' tapijten uit de 'Forum' collectie. Imagicasa werd meteen verliefd op deze speelse tapijten met felle kleuren en abstracte gezichten.

Object Carpet staat al sinds 1972 voor kwaliteit en innovatie. Ze combineren schoonheid en bruikbaarheid met telkens een uniek en bijzonder resultaat. "Een gevoel voor esthetiek, kleur en architectuur gecombineerd met geavanceerde productietechnieken resulteert in elegante en ongebruikelijke ontwerpen in de vorm van tapijten, tapijttegels en tapijten", zegt Object Carpet.

Via social media maakte Imagicasa kort kennis met de prachtige collecties, maar op IMM Cologne eerder deze maand ontmoetten we een deel van het Object Carpet team en konden we de 'Forum' collectie van dichtbij bewonderen. We waren meteen grote fans van de 'Shari' tapijten! Het motto van de 'Forum' collectie en van Object Carpet in het algemeen is “Be different. Wees uniek', en deze vloerkleden zijn dat zeker! Onder 'Forum' zijn 18 dessins beschikbaar in 4 kleurvariaties en 4 optionele kwaliteiten. Het ontwerp 'Shari' is een van die 18 ontwerpen en viel ons meteen op. Met deze vrolijke blikvanger laten de ontwerpers de conventie achter zich en creëerden ze een ontwerp dat de hele sfeer bepaalt, ook in de minder felle kleurstelling. Het dessin bestaat uit een gezicht met vlakken en is verkrijgbaar als rond tapijt, als kamerbreed tapijt en als tapijttegel. Het was leuk om zo'n uniek en vrolijk merk te leren kennen en we kijken er naar uit om meer van Object Carpet te zien! Afbeeldingen © Object Carpet

Imagicasa gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Laat je wekelijks inspireren door onze nieuwsbrief

Laat je wekelijks inspireren door onze nieuwsbrief